[+]bankuri
[+]cocktail
[+]media
[+]serioase
[-]00.edu
[-]cotidiana
[+]debut
[+]euro
[+]gusteduc
[+]maniere
[+]unmilion
[+]sex
[+]sport
[+]Joace
[+]supermarket
[+]Arte
[+]e-zOO
[+]mOtOr
[+]BetOnNet
Login
De ce te poti ocupa la 13 ani [x]
de o companie high-tech, bineinteles
Un canadian de 13 ani conduce o īnfloritoare companie high-tech, "Cyberteks Design", care i-a adus deja o mică avere şi care va avea īn curīnd o filială asiatică.

Keith Peiris intenţionează să deschidă un birou īntr-n oraş apropiat de Hong-Kong, a anunţat tatăl său, Deepal Peiris, un contabil care este şef de proiect şi gestionar al companiei fiului său, de la care primeşte un salariu. Săptămīna trecută, Keith Peiris a participat cu tatăl său la un turneu īn China īntr-o delegaţie de 600 de patroni de companii şi oameni politici condusă de premierul canadian Jean Chretien. Deepal Peiris, de origine sri-lankeză şi instalat īn Canada din 1981, a declarat că a fost vorba de o călătorie foarte profitabilă. Deşi "Cyberteks Design" nu a semnat nici un contract, compania a putut stabili contacte cu īnalţi responsabili chinezi şi i s-au oferit birouri īn oraşul Zhangmutou. Imobilul respectiv va fi numit "Turnul Cyberteks Design", a explicat Deepal Peiris, care se va īntoarce īn China īn luna aprilie pentru a pune la punct birourile, īn timp ce fiul său "va fi la şcoală".

Tīnărul Keith, care a avut propriul său computer de la vīrsta de cinci ani, a creat compania īn 1999, īn colaborare cu mama sa, care este profesor universitar. "Cyberteks Design" are sediul īn subsolul casei familiale din London, īn apropiere de Ontario, iar cifra de afaceri a ajuns la sute de mii de dolari. Compania are cinci angajaţi colaboratori, care lucrează acasă şi şapte vīnzători īn diferite oraşe americane. "Cyberteks Design", specializată īn animaţia site-urilor de internet prin procedeul Macromedia Flash, a primit mai multe premii, printre care locul doi la salonul Macromedia Webwork 2000, īn iunie la Seattle. Compania puştiului este inclusă īntre cele mai bune 50 de acest tip din Canada. Tīnărul patron frecventează şcoala catolică Sainte-Bernadette din London, unde este clasa a cincea. El este "un elev excelent". Pe līngă şcoală şi activităţile sale de patron, el este portarul unei echipe de hochei formată din copii de vīrsta lui, pe care o şi sponsorizează. "Ştie foarte bine cum să-şi administreze timpul", remarcă tatăl lui.
Parerea celorlalti
Foarte bun (0% -> 0 voturi)
Bun (0% -> 0 voturi)
Satisfacator (0% -> 0 voturi)
Prost (0% -> 0 voturi)
Parerea ta
  Foarte bun   Bun
  Satisfacator   Prost
Comenteaza si tu
Scriitoria
Prin Scriitoria puteti scrie articole pe www.oo.ro
Lipimotor
Partenerul tau ideal e prins in retea. Agata-l cu lipimotorul!
Ogarul
Decat sa fugi tu prin campus, mai bine alearga ogarul pentru tine.
OO pe plac
Cum sa-mi personalizez pagina?
Voteaza Opinia Online in Top100
(c)2000 Termeni legali
webmaster